Bewustwording, inzicht en pro-actief stappen zetten

Het volgen van deze Masterclass biedt je inzicht in de trends, creëert awareness en geeft je inzicht in de verschillende doelgroepen die de deelfiets (gaan) gebruiken.
Tevens krijg je inzicht in het businessmodel van de deelfietsbedrijven, die met name data-gedreven zijn. En na het volgen van deze Masterclass ben je in staat pro-actief te handelen zodat je wél de voordelen van de deelfietsen ervaart en de nadelen zoveel mogelijk in goede banen leidt.

 

Docent DeborDeelfietsproblemen in Chinaah Nas over de Masterclass: “Ten eerste wil ik laten zien wat er gebeurt als je niets doet. En vervolgens wil ik inzicht bieden in het gedrag en de drijfveren van al die nieuwe diensten en gebruikers binnen de deeleconomie.”

Zodra de ernst van de situatie bij de deelnemers bekend is, wil Nas dan ook oplossingen gaan aanreiken. “Wat kan je wel doen, om dit probleem voor te zijn? Uiteindelijk wil ik de deelnemers naar huis sturen met het besef van de urgentie van de situatie, argumenten om collega’s te overtuigen én met concrete oplossingsrichtingen.”